top of page
Violist Viooldocent Serdar Erkmenis

Serdar Erkmenis violist-viooldocent

Serdar Erkmenis, hoofddocent en eigenaar van de vioolschool, heeft zijn vioolstudies afgerond aan het Conservatorium te Rotterdam. (Codarts University of Arts) 

Hij is in het bezit van meerdere viool-diploma's, uiteenlopend van diploma's voor Kamermusicus en Docerend Violist tot Uitvoerend Violist. Ook heeft hij verschillende eervolle vermeldingen ontvangen als docent van leerlingen die concoursen gewonnen hebben. 

Hij heeft tijdens zijn periode aan het Rotterdams Conservatorium gestudeerd bij A.Czifra, J.J. Kantorow en I.Grubert, en nam actief deel aan masterclasses van o.a. O.Kagan, V.Spivakov, Z.Bron en M.Grube.

Naast het geven van vioollessen speelt hij regelmatig in verschillende beroepsorkesten in Nederland en andere landen, waaronder het Amsterdam Sinfonietta, het voormalig Brabants Orkest, Philzuid, Concerto Brabant, het Gelders Orkest, Musica Ducis, het Royal Flemish Philharmonic en het Istanbul Borusan Philharmonisch Orkest.

Daarnaast geeft hij recitals en concerten in binnen- en buitenland.

Bovendien heeft Serdar veel ervaring als viooldocent opgebouwd door in het verleden aan verschillende muziekscholen en conservatoria werkzaam te zijn geweest.

Serdar geeft vioolles aan volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar en leidt vioolleerlingen, die de ambitie en het talent daarvoor hebben, op tot conservatorium-niveau. Dit is een HBO- opleiding.

Serdar Erkmenis is verbonden als extern viooldocent aan conservatoria. Op deze wijze geeft hij extra lessen aan Bachelor- en Masterstudenten ter voorbereiding van hun examens.

Voorts geeft hij masterclasses in binnen- en buitenland.

Violist-viooldocent Serdar Erkmenis

Vioolles Den Haag
Vioolles Leidschendam, Vioolles Den Haag, Vioolles Voorburg, Vioolles Zoetermeer, Vioolles Den Haag
Vioolles Voorburg, Vioolles Den Haag, Vioolles Leidschendam, Vioollessen, Vioolles, Kinder viool
Serdar Erkmenis Teacher Certificate London.
Esther Papma viooldocente

Esther Papma violiste-viooldocente

Esther heeft haar vioolstudies, waaronder Docerend Musicus Viool en Aantekening Kamermuziek, afgerond aan het Conservatorium te Rotterdam (Codarts University of Arts).

Na lange tijd op diverse muziekscholen als viooldocent te hebben gewerkt heeft ze zich toegelegd op het geven van privélessen viool en is ze daarnaast gaan werken op basisscholen als vakleerkracht muziek, en in het voortgezet onderwijs als docent muziek. Momenteel is ze werkzaam bij Muziekmeesters Westland als (beleids)Medewerker Muziek & Theater en maakt ze in opdracht via Muziekmeesters Westland voor Cultuurweb Westland muzieklessen voor basisscholen.

Gedurende 12 jaar is zij concertmeester geweest van het kamerorkest Leiden Sinfonietta. Nu speelt ze regelmatig als tutti violiste/ concertmeester in orkesten op projectbasis en in kamermuziekgezelschappen, zoals Vecinos strijkkwartet, Duo Girasole en Delicatesse en begeleidt ze, solo of in klein ensemble, diverse koren.  

Daarnaast legt ze zich momenteel toe op het spelen van de barokviool, als soliste en in barokgezelschappen. Esther geeft vioolles aan kinderen vanaf 5 jaar. 

bottom of page