top of page

Wij zijn altijd heel blij met reacties over de vioolschool;  u kunt ze hier achterlaten.

Namens de docenten alvast hartelijk dank!

* Naam : wim torfs

 

Mr Erkmenis is a firm teacher, but whatever he has taught, you can count on it that your child will do it very well. Our daughter has joined him now four months ago and at the beginning, she could hardly read any notes. I could follow where she was doing wrong and where right, but now, after only four months, she is able to read every note and can already playing music pieces that I am amazed she can move her fingers that quickly and to the right spot as well.

* Naam : M.Visser

De vakkundigheid, de altijd correcte bejegening en de uitstekende manier van lesgeven van de heer Erkmenis, maar bovendien de oprechte betrokkenheid bij de leerling overstijgen het uitoefenen van een vak: hier komen vakbekwaamheid en passie samen! Dit vinden wij zo bijzonder, dat wij elke week met onze dochter meer dan 100 km rijden voor het volgen van de vioollessen.

* Naam : Selena Hilgersom

Ik heb al 8 jaar les bij Serdar en ik vind de lessen goed en duidelijk. Ik heb het nog altijd naar mij zin.

* Naam : Yiling Tang

I have followed Mr. Erkmenis for over two years. He is a fantastic violin teacher. He is serious and strict with his teaching. He corrects every mistake of his students. But Mr. Erkmenis is also very kind for his students. I enjoyed the learning music with him.

* Naam : N.Arnhold

We are absolutely delighted with the lessons - something to look forward to every week. Serdar is demanding but also kind and supportive and we are very happy with the good results!

* Naam : Aleyna Sonmez

Ik krijg ruim 8 jaar vioolles van Serdar. De lessen zijn individueel en op mij afgestemd. Dit vind ik zeer prettig. Zo kan ik op mijn eigen tempo door de stof.

* Naam : Ravi Nookala

Mr Erkmenis is really good teacher with lot of patience to deal with kids. We are absolutely delighted with the lessons and my daughter looks forward to every week.

* Naam : A.van Egmond

Wij zijn als ouders blij mee met de begin muziek begeleiding voor ons kind! Dhr. Erkmenis geeft veel geduld en pas zich aan de tempo en persoonlijkeheid van ons dochtor. Elke les is waard toegevoegd aan het leren van viool spelen, wij zijn er blij mee met de resultaat.

* Naam : Marijke Wortel-Wensma

Mijn kleindochter van 6 jaar heeft nog geen jaar les bij Serdar. Zij gaat met sprongen vooruit. Dat is mede te danken aan het enthousiasme van Serdar. Hij stimuleert haar en zorgt dat ze plezier houdt in het spelen van de viool.

* Naam : Diana Marten

Serdar onmoette ik voor het eerst toen hij inviel op de muziekschool waar ik les had. Ik wist het meteen: dit is een geweldige docent! Hij corrigeerde onze houding, legde uit waarom iets niet lukte en hoe we beter konden spelen. Hij was betrokken, begripvol, duidelijk en een beetje streng. Ik begon direct met privélessen bij Serdar en ik kreeg zoveel plezier in viool spelen, dat ik elke dag steeds langer oefende. Na de Fiddle Time joggers, runners en sprinters ging het snel. Lastige oefeningen wisselden af met leuke concerten, bijzondere ritmes of wereldmuziek en soms was het andersom. Langzaamaan ben ik snel gegaan en ik kijk met veel plezier terug op de lessen. Na een drukke periode waarbij vioolspelen geheel op de achtergrond kwam en zelfs uit mijn leven verdween, zijn we beiden terug, mijn viool en ik, bij Serdar. Uiteraard. Op dit moment is het zwoegen, maar ik weet dat wat ik eerder heb kunnen bereiken, ik nu kan uitbouwen, onder de geduldige en een beetje strenge leiding van Serdar. 

* Naam : Eric van Dorp

Komend jaar alweer 4 jaar les bij Serdar. De lessen zijn plezierig. Hij is vriendelijk, indien nodig kritisch, maar altijd opbouwend en er is altijd ruimte voor eigen inbreng of vragen die er zijn. Bovendien is het voor mij als werkende prettig dat er in goed overleg geschoven kan worden met lessen als dat nodig is. Kortom tevreden!

* Naam : Toetie en Theo Tetteroo

Onze dochter Eva heeft al 9 jaar les van Mr. Erkmenis. Mr Erkmenis is een heel goede en ervaren docent. Hij legt heel goed uit wat de bedoeling is van een bepaald stuk muziek. Hij kan (terecht!) soms streng zijn, neemt geen genoegen met half werk, maar blijft wel heel geduldig en vriendelijk. En zo heeft onze dochter in de loop der jaren enorme vorderingen kunnen maken met haar vioolspel.

* Naam : Natasha Fleming

Naast mijn drukke leven (privéleven, werk, studie, kerkactiviteiten) zijn de vioollessen bij de heer Erkmenis erg uitdagend en een leuke bezigheid. Ik waardeer vooral de activering, de opbouwende feedback en de directheid van de heer Erkmenis. Dit geeft mij vaak een positieve boost om het beste uit mezelf te halen. Maarrr...aan de andere kant heb ik ook geleerd omgaan met frustraties. Hahah...want soms gaan de lessen niet zoals ik wil. Kortom: Blijven oefenen, oefenen en oefenen. :)

* Naam : Wendy

Onze dochter heeft nu 1 jaar vioolles van Serdar. Ze krijgt vakkundige lessen, met persoonlijke opbouwende feedback. Wij ervaren het als erg prettig.

* Naam : Victoria Imron

Mr.Erkmenis is an excellent teacher. He is strict and always demands the best, but at the same time he is kind and supportive. A perfect combination to teach young children! We are very happy to have mr. Erkmenis as our daughter's violin teacher.

* Naam : Maud Burki

Mijn kleindochter Yelena heeft nu ruim een jaar vioolles bij Serdar en zijn we meer dan tevreden. Hij weet haar altijd op een positieve manier te stimuleren. Ik ervaar Serdar als een groot pedagoog. Voor Yelena is de vioolles tevens 'muziektherapie'. We gaan altijd verrijkt naar huis.

* Naam : Bery Hussein

Ik krijg nou al een half jaar les van mr Erkmenis en heb erg veel van hem geleerd. Hij heeft een goeie manier van les geven. Ik ben in een half jaar heel ver gekomen met het spelen van de viool en dit met behulp van de vioollessen van mr Erkmenis.

* Naam : Mirjam Babeliowsky

Onze zoon is nogal druk en tamelijk slordig, dus viool spelen is voor hem best lastig. Door de inzet en concentratie die Serdar elke week van hem vraagt, leert hij telkens zijn grens weer een beetje te verleggen. De lessen worden gegeven met veel geduld en humor, waardoor onze zoon al jaren met plezier naar vioolles gaat. Eens per jaar laat hij zijn vorderingen horen tijdens het afsluitende leerlingconcert met begeleiding door een professionele pianist. Dan is de hele familie onder de indruk!

* Naam : Yade B

Ik ga al 8 jaar met plezier naar vioolles. Dat komt doordat meneer Erkmenis super goed alles uitlegt. Hij blijft altijd aardig en geduldig ook al heb ik niet geoefend.

* Nilufer

Onze dochter heeft al eerder 6 jaar les gehad, aan haar techniek en spel kon wel wat verbeterd worden. Wij zijn heel blij met de overstap naar dhr. Erkmenis. Na 6 maanden les bij dhr. Erkmenis speelt onze dochter veel zuiverder en in haar techniek en vioolhouding zijn al veel verbeteringen te zien. Elke les leert ze wel wat nieuws, hij is kritisch op een goede, opbouwende manier.

Laat hier uw reactie achter

Naam*

Email Adres*

Uw reactie*

bottom of page